Éterický olej MYRTA

Kód: 257
212 Kč
Skladem

100% čistý přírodní destilovaný éterický olej z myrty obecné (myrtus communis).

Detailní informace

Detailní popis produktu

Voňavá středomořská myrta obecná je vyšší keř s dlouhou historií, která sahá až do starověku. Větvička voňavé myrty je už od antického Řecka symbolem cti. Odnepaměti se tato bylina zevně používala k ošetřování akné. Éterický olej se získává destilací listů a kvetoucích stonků.

Tradiční využití v aromaterapii:

* protiinfekční

* expektorační

* uvolňuje

* při nespavosti

* rozšířené póry, vrásky, akné a mastná pleť

* proti vším

info etericke oleje

 

Objem: 10ml 

INCI: Myrtus communis

 

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení