Éterický olej PAČULI

Kód: 290
199 Kč
Skladem

100% čistý přírodní destilovaný éterický olej z pačule obecné ( pogostemon cablin).

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pačule obecná je keřovitá bylina, éterický olej z ní vzniká destilací její natě a listů. Roste převážně v Indonésii, Indii, Číně a Vietnamu. 

Tuhle zvláštní zemitě kořeněnou vůni Pačuli proslavilo hlavně období "Květinových dětí"  hippies, kteří ji v 60.letech používali jako parfém. Pučuli umí překrýt různé pachy a vůně, ničí bakterie zodpovědné za pach potu a je považována za afrodiziakum.

Po staletí se pačuli používá v ajurvédě a v tradiční čínské medicíně.

Tradiční využití v aromaterapii:

* antibakteriální

* antiinfekční

* protizánětlivý

* proti stresu

* uvolňuje napětí

info etericke oleje

 

Objem: 10ml

INCI: Pogostemon cablin oil

Země původu: Indonésie

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení