ZAHRADA DÉVŮ pleťový olej

Kód: 206
899 Kč
Skladem

Exkluzivní kombinace rostlinných olejů pro rozjasnění pleti i mysli s Neroli. 30ml

Detailní informace

Detailní popis produktu

Naprosto výjimečná kombinace za studena lisovaných rostlinných olejů dělá ze Zahrady Dévů skutečnou zahradu pro vaši pokožku.

Skrývá v sobě oleje, které ocení zvláště pokožka dehydratovaná, problematická a bez jasu a s prvními vráskami.

V Zahradě Dévů, kam vstoupí vaše pokožka, pokvete výživa z těch nejkvalitnějších přírodních surovin jako makový olej, arganový olej, jojobový, mandlový a avokádový a předvším olej z pomerančových květů - Neroli.

Oleje v Zahradě Dévů jsou namíchány tak, aby pokožku příliš nezatěžovaly, byly ve vzájemné synergii a doplňovaly se. 

Tak prosím, račte vstoupit....

______________________________________________________________________________________________

 KLÍČOVÉ INGREDIENCE:

 

* MAKOVÝ OLEJ - Olej z máku setého (Papaver somniferum) se získává ze zralých a pečlivě pročištěných semínek lisováním za studena. Je to vynikající lehký olej pro péči o pleť, který se rychle vstřebává do hlubších vrstev kůže díky zvláštnímu tukovému vzorci. Makový olej má vysoké procento trilinoleinu (cca 35%). To znamená, že na jednu molekulu glycerolu jsou zde navázány tři molekuly kyseliny linolové. Díky tomu je olej lehký, podporuje funkce kožních bariér a hodí se i pro mastnou a aknózní pleť. Makový olej přináší příjemný pocit a chrání kůži před ztrátou vlhkosti.

Makový olej pokožku regeneruje a napomáhá hojení popraskané až šupinaté kůže, zmírňuje svědění a začervenání. Pokožka je po něm sametově hebká a projasněná.

Vyrábí se ze semen máku a nemá žádné omamné účinky.

* ARGANOVÝ OLEJ – získává se lisováním za studena semen argánie trnité (Argania spinosa). Obsahuje mnoho cenných látek jako jsou vitaminy skupiny E, karotenoidy, polyfenoly, skvalen i schottenol a spinasterol, jež se vyskytuj právě jen v arganovém oleji. Po jeho aplikaci je pokožka jemná, pružná a odolnější. Jeho vysoký obsah antioxidantů brání předčasnému stárnutí pleti.

JOJOBOVÝ OLEJ - olej získaný lisováním za studena ze semen jojoby kalifornské (Simmondsia chinensis). Patří k nejexkluzivnějším a nejdrahocennějším kosmetickým ingrediencím na světě! Jojoba účinně chrání před ztrátou vlhkosti v pokožce. Jojobový vosk je velmi podobný lidskému kožnímu mazu a nechrání jen kožní hydrolipidovou vrstvu, ale skvěle se integruje i do rohové kožní vrstvy. Jojobový olej tak svým účinným hloubkovým působením reguluje rovnováhu vlhkosti v pokožce a stabilizuje ji. Pokožka je po aplikaci hladká a pružná. Jojobový olej je vlastně tekutý vosk, lehce se však nanáší, snadno vstřebává a nezanechává mastný film. Pokožka je chráněná vysokým podílem osvědčených doprovodných látek - fytosteroly, vitaminy skupiny E, provitamin A a skvalen.

* AVOKÁDOVÝ OLEJ - olej získaný lisováním za studena dužiny hruškovce přelahodného (Persea americana). Obsahuje látky, které společně pleť účinně chrání před škodlivými vlivy okolního prostředí a udržují pleť pružnou, jemnou a mladistvou. Avokádový olej je nepřekonatelný v péči o pleť podrážděnou, drsnou a citlivou. Obsahuje různé vitaminy, fytosteroly, karotenoidy, skvalen a nesčetné aromatické látky, které patří mezi blokátory a supresiva a antioxidanty. Díky nim je pokožka hebká a pružná.

* MANDLOVÝ OLEJ - olej získaný lisováním za studena z jader mandloně obecné (sladké) proniká do hlubších vrstev, ovlivňuje bezpočet metabolických procesů pokožky, kterou promašťuje a ošetřuje. Pokožka je tak na dotek hebká a pružná. Mandlový olej se hodí zejména pro suchou a citlivou pleť, neboť zklidňuje podráždění, pleť ošetřuje a ochraňuje. Obsahuje alfa-tokoferol s vysokou aktivitou vitaminu E, a proto skýtá pleti mimořádnou ochranu.

* Olej z pomerančových květů - Neroli nese svůj název podle princezny Marie Anne de La Trémoille (1642 - 05.12.1722), která působila ve italském městečku Nerola (Neroli). Milovala vůni květů hořkých pomerančů a používala jejich esence ke koupelím. Získává se destilací drobných květů stromu pomerančovníku hořkého (Citrus aurantinum). Olej Neroli je úžasný na vrásčitou, zralou a citlivou pleť.

* KADIDLOVNÍK CARTERŮV - získává se destilací pryskyřice ze stromu kadidlovníku Carterova (Boswellia Carterii). Od starověku je tato voňavá pryskyřice ceněná jako kosmetický přípravek. Regeneruje kožní buňky - léčí vrásky, ranky, jizvy a zralou pleť.

* MYRTA OBECNÁ - získává se destilací listů a kvetoucích stonků keře myrty obecné (Myrtus communis). Olej z myrty obecné je v Zahradě Dévů důležitou složkou, která stahuje rozšířené póry, zjemňuje vrásky, pomáhá při akné.

 

Každý flakon je vyráběn jen v limitovaných edicích, pro Pimpinellu je ručně zdobený malou rodinnou firmou paní Podzimkové v Jablonci nad Nisou.

 _DSC1622

Objem: 30ml

 

Ingredients: Papaver somniferum seed oil, Persea gratissima oil,Prunus amygdalus dulcis oil, Simmondsia chinensis oil, Argania spinosa Kernel oil, Citrus Retucilata, Citrus Aurantinum Flower Oil, Citrus Aurantinum Leaf Oil, Myrtus Communis oil, Boswellia carterii, tocopherol, Limonene*,Citral* Linalool*, Geraniol*

*přirozená součást éterických olejů

Recenze Pimpinella kosmetiky

5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
AH Avatar autora | 20.10.2022
Moje pleť i já jej milujeme
5
L Avatar autora | 30.9.2022
Prostě TOP!
5
MB Avatar autora | 22.11.2021
ano:)